Wij zijn weer open ~ Fit & Vitaal is het nieuwe normaal, schrijf je nu in ~ #fitterisallesleuker
workout rooster
Bekijk ons
workout rooster

Locatie Nijverdal

MOODSTUDIOS DRW

moodstudios

Wat hier gebeurt stemt pas écht blij! Hier werk je aan jouw fitheid, gezondheid én blijheid op een ongelofelijke manier. En elke stap die jij zet naar resultaat, daar zijn wij bij. Hoogstpersoonlijk. Individueel. Met onze overtuiging "Fitter is álles leuker" hebben wij een ambitieus doel: wij maken "de wereld" fitter én leuker! Stapje voor stapje - beginnend bij jou - helpen wij iedereen naar een fitter leven, door te doen waar we het beste in zijn met onze FirstClass Coaching en (Small)Group Workouts. Op naar een fitter en dus leukere wereld:) Wij zijn er voor zowel volwassenen als senioren, jong volwassenen en kinderen. Who doesn't love a good mood?! 

 

WIJ ZIJN WEER OPEN! FIT & VITAAL IS HET NIEUWE NORMAAL;) SCHRIJF JE NU IN!

 

 

FIRSTCLASS WORKOUTS MEER DAN 75 VERSCHILLENDE WORKOUTS PER WEEK

MoodStudios onderscheidt zich van alle andere sportplekken (in Nijverdal en omgeving) met 4 verschillende specialisaties in Group Workouts op één locatie.

FIRSTCLASS COACHING VOOR JOU GAAN WIJ VERDER WAAR ANDEREN STOPPEN.

Omdat niemand hetzelfde is, kun je bij ons kiezen uit 5 levels van ongeëvenaarde coaching. Alle vijf levels starten @MoodDock en delen hetzelfde resultaat: een transformatie in je training, voeding en levensstijl en een hoogtepunt in je gezondheid.

kies jouw Coachingslevel

Direct alle (start)info ontvangen?

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden.